QUIM SOM

 

PROJECTE

SOM Mindfulness neix fruit d’un desig, un somni que des de 2013 s’ha anat concretant, pas a pas, i que pretén acostar l’atenció plena a la comunitat educativa per sembrar canvis en la societat.

SOMniem en infants que es coneixen i s’estimen, amb esperit crític i bondadosos, que confien en ells mateixos i en la vida i tenen el coratge d’oferir-se i oferir al món la millor versió d’ells mateixos.

SOMniem amb mares i pares exploradors i curiosos, respectuosos amb les seves necessitats i amb les del fills i filles que acompanyen en l’aventura de créixer, que saben viure en la incertesa, que confien en la seva intuïció, oberts a compartir les dificultats, joies i aprenentatges de la criança.

SOMniem amb docents i educadors savis i oberts a no saber, al que es nou i està per descobrir, que aprenen amb els infants i els joves i que en la seva entrega no s’obliden de cuidar-se ni de gaudir del camí, més enllà dels objectius.

SOMniem en crear una xarxa de consciència, compromís, bondat i gratitud on els talents de tots i totes construeixin un món més just, amable i respectuós. Volem contribuir a en aquest somni aportant:

  • Tallers pràctics i experiències vivencials entorn l’atenció plena
  • Formacions certificades en atenció plena per a adults, nens i joves (MBSR, MBCT, Mètode Elie Snel)
  • Formacions a mida, per iniciar-se, mantenir la pràctica i aprofondir-hi
  • Acompanyament a les escoles per a introduir mindfulness al curriculum escolar
  • Acompanyament a les famílies per compartir mindfulness a casa
  • Jornades, seminaris i congressos de divulgació a professionals i públic general

 

EQUIP

SOM Mindfulness és un projecte fruit de la col·laboració de professionals de l’educació, la salut i el lleure infanto-juvenil, dirigit i coordinat per Elisenda Pallàs i Joost Scharrenberg, creadors de Sloyu Mindfulness.

Elisenda Pallàs l elisenda@sommindfulness.com l Formadora vocacional, adicta a lectura i curiosa compulsiva, és mare d’un adolescent. Instructora certificada de mindfulness d’adults, joves i nens. Imparteix en català, castellà i anglès.

Joost Scharrenberg l joost@sommindfulness.com l Holandès, li agrada viatjar, la tecnologia, escriure i és pare de 3 fills. Instructor certificat de ioga i de mindfulness per a adults, nens i joves. Imparteix en castellà, anglès i neerlandès.

Formadors d’equips en diferents àrees (comunicació, tecnologia, qualitat i recursos humans); coordinen les activitats de AMT-Academie voor Mindful Teaching a l’estat espanyol i son formadors d’instructors de mindfulness infanto-juvenil en el Mètode Eline Snel.